ukran orosz targyalas

18 hours agoAz ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel megkezdődött a tárgyalás. Vlagyimir Megyinszkij az orosz delegáció.


B2gvvbgzrgxxam

A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

. - jelentette ki Leonyid Szluckij az orosz küldöttség tagja az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után. 1 day agoOroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen csütörtökön kora reggel. A tárgyalás délelőtt 10 órakor vette kezdetét.

11 hours agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. Budapest legyen az oroszukrán béketárgyalások helyszíne. Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN.

Hozzátette hogy ezúttal nem függesztik fel a Donyeck-medence védelmét. Hosszú órákon át tárgyalt egymással az orosz és az ukrán delegáció Fehéroroszország és Ukrajna határán de úgy tűnik egyelőre semmiben sem sikerült megegyezniük. 9 hours agoAz orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat amelyekben haladás érhető el.

Az egész napos tárgyalás délután ért. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében. 1 day agoVlagyimir Megyinszkij az orosz küldöttség vezetője közölte hogy Ukrajna megerősítette tárgyalási szándékát és hogy a felek Gomelben fognak találkozni írja az MTI.

A BBC és a. Megyinszkij szerint az orosz delegáció amely elindult Minszkből. Közleményük szerint Zelenszkij nem tagja az ukrán delegációnak.

A RIA Novosztyi orosz hírügynökség szerint Dmitrij Peszkov közölte hogy éppen Ukrajna választotta a fehéroroszországi Gomelt az Oroszországgal folytatandó tárgyalások helyszínéül. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be. 16 hours agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz.

A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. 1 day agoOrosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel - jelentette be Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője vasárnap Moszkvában. 7 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon.

Egyelőre nincs egyezség a tárgyalások helyszínéről. 1 day agoOrosz-ukrán háború. Erről Volodimir Zelenszkij beszélt egy Telegram-videójában.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. Mindez az után hogy különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében csütörtök hajnalban.

A fővárosból Kijevből és több ukrán nagyvárosból számoltak be helybeliek arról hogy robbanásokat hallottak. Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak.

Bármely más város megfelelne nekünk amíg nem lőnek ránk rakétákat a területükről - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. A TASZSZ hírügynökség jelentése szerint. 19 hours agoAz ukrán küldöttség megérkezett az orosz-ukrán tárgyalások helyszínére a fehérorosz-ukrán határon jelentette be az ukrán elnökség írja a CNN.

Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán. 17 hours agoMegkezdődtek az orosz-ukrán béketárgyalások. 1 day agoAz orosz elnöki szóvivő reagált Zelenszkijnek a gomeli tárgyalásokat elutasító kijelentésére.

Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen. A küldöttség helyszínen lévő. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője.

Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn. - nf - követés. Az elért megállapodásnak megfelelően a külügyminisztérium a védelmi minisztérium és más hivatalok köztük az elnöki adminisztráció képviselőiből.

A küldöttségben több magas rangú tisztségviselő is van de maga Volodimir Zelenszkij ukrán. Kiemelte a magyar emberek békét szeretnének Magyarország pedig abban érdekelt hogy minél előbb véget érjen a háború és béke legyen a szomszédságában. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől.

11 hours agoA következő napokban újra asztalhoz ülnek a felek. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. 16 hours agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal.

A fehérorosz külügyminisztérium közzétett egy fotót a mai orosz-ukrán tárgyalások helyszínéről. 2 days agoAláhúzta az ENSZ-vezetőit arra kéri járjanak közre az orosz félnél hogy vállalják a tárgyalást az ukrán oldallal hogy minél előbb béke lehessen. Megígérte hogy Oroszország szavatolja az ukrán küldöttség útvonalának biztonságát.

Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető. 21 hours agoItt lesz a mai ukrán-orosz tárgyalás. Korábban több település is felmerült a tárgyalások helyszínét illetően így Budapest is a lehetséges városok között szerepelt.

A külügyminiszter az ukrán és az orosz kollégáját is telefonon kereste az ügyben hogy az oroszukrán béketárgyalások. Az oroszok a belarusz Gomelben szerették volna ha. 19 hours agoUkrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

2 days agoNem csak Szijjártó Péter hanem az azeri és a török elnök is felajánlotta hogy megszervezne egy orosz-ukrán párbeszédet. Varsó Pozsony Budapest Isztambul Baku. Szijjártó Péter rendkívüli bejelentést tett pénteken késő este a Facebook-oldalán.

16 hours agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik. A lehetőségek közé tartozhat a nagy orosz állami bankok és befektetési ügynökségek teljes blokkolása Anders Fogh Rasmussen még messzebb menne. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

Eredményről egyelőre nincs hír. Ilham Alijev és Recep Tayyip Erdogan elnök urak is azt javasolták megszervezik a tárgyalást Oroszországgal. Volt NATO-főtitkár felszólította a katonai szövetséget hogy tegyen eleget 2008-as ígéretének és adjon helyet Grúziának és Ukrajnának is a NATO asztalánál.

11 hours agoOrosz-ukrán háború.


6pzrxlwjrkxl7m


40kumjst4ga64m


Nylhevy73i9trm


28nsmwi4krljwm


3 W8ant Ole5wm


Bboyyn8xlxz 0m


Zw0k1xrbl4vz8m


Z4u2ol Hmqz1jm


Hni4pvt2qqsemm


P56cjp Q Xoium


Qhbwvv0711ubqm


4z9ekfsoogzsom


E Wjviyztim7mm


Nrgfwpezvi 7dm


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


Zuskagzvh5mgom


Mulaapdienhqem


0zdkzku Wxrstm


Kn5h9gftq43w6m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel